Työeläkeyhtiö Etera

”Olemme ottaneet käyttöön Process Guide -työkalun Asiakkuudet ja vakuuttaminen -toiminnossamme. Ohjeet ovat aina saatavilla ja ajan tasalla, joten asiakkaiden palveleminen onnistuu entistä sujuvammin. Lisäksi ohjeet tulevat juuri oikeaan tilanteeseen.”

”Eteran prosessinavigaattorissa hyödynnetään sekä prosessiohjeita (mitä olen tekemässä) että tooltip-tyyppisiä kenttäkohtaisia ohjeistuksia. Tällä saavutetaan yhdenmukaisuutta esimerkiksi asiakastietojen täydentämisessä ja päivittämisessä asiakastieto- ja laskutusjärjestelmäämme. Kokemusta on jo jonkin verran karttunut, ja olemme saaneet hyvää palautetta käyttäjiltä. Process Guide -työkalu on ollut käytössä toukokuusta 2016 alkaen. Työkalulla haluamme säästää aikaa sekä vähentää surffailua ja ohjeiden etsimistä.”

”Vuoden 2017 alusta laajensimme prosessinavigaattorin käyttöä myös eläketoimintoon, jossa Process Guidea hyödynnetään uuden eläkejärjestelmän ohjeistuksessa.”

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan.

Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi.
etera.fi kertoo enemmän. Etera tässä ajassa: katso video

Eija Savolainen, tuotepäällikkö